INFO-DAGE PÅ KME

Efterskolernes Aften 2019

MUSIKCAMP - SOMMER 2019

EFTERSKOLERNES DAG 2019

På Klejtrup Musikefterskole forventer vi, at du også har lyst til at lære noget i de boglige timer, og at du har lyst til at tilegne dig viden og udvikle dig fagligt i løbet af det år, du er hos os.

Vi stiller krav til dig og forventer, at du også deltager i de boglige timer med engagement, afleverer dine opgaver til tiden, og at du er bevidst omkring dit eget ansvar for, at undervisningen lykkes. Vi tilbyder engagerede lærere, der brænder for at gøre undervisningen vedkommende og spændende. Vi glæder os til at se, hvad du kommer med.

Du kan vælge at gå på skolen i enten 9. eller 10. Klasse. I 9. klasse afslutter du med folkeskolens afgangsprøve. I 10.klasse har du mulighed for at vælge mellem vores almindelige 10. klasse afsluttende med folkeskolens 10. klasses prøve eller vores projektklasse.

Læs mere under de forskellige klasser.

KARAKTERGENNEMSNIT PÅ KME

Overgang til ungdomsuddannelser i pct.