INFO-DAGE PÅ KME

Efterskolernes Aften 2019

MUSIKCAMP - SOMMER 2019

EFTERSKOLERNES DAG 2019

Vi tilbyder de samme prøver som folkeskolen. Du kan således vælge at afslutte med folkeskolens afgangsprøve eller folkeskolens 10.klassesprøve.

Vi forventer, at du afslutter undervisningen på KME med de prøver, der hører til de fag du har fulgt i løbet af året.

Du skal være opmærksom på, at undervisningen i Kristendom og historie er fritaget for prøver på Klejtrup Musikefterskole.

Vi tilbyder ikke undervisning i fransk. Kontakt vores studievejledere, hvis du ønsker at gå i 9. klasse og har modtaget undervisning i fransk i stedet for tysk.

Hvis du vælger 10. Å er de traditionelle prøver afløst af en større projektopgave. I stedet for karakterer sender vi en række udtalelser til de ungdomsuddannelser du vil søge ind på efter KME.