Dagen starter kl. 7.30 og fortsætter indtil kl. 18.00 med undervisning afbrudt af diverse pauser og måltider. Nogle dage vil dit skema være fyldt godt op, andre dage vil der måske være tid til en tur ned i byen, eller tid til de lektier, du skal have kigget på. Efter aftensmaden er der stilletime indtil kl. 19.30

Om aftenen er der mulighed for at spille med dit fritidsband, hænge ud i sofagruppen, hygge på værelset, gå i billedkunst eller tage en tur i det lokale motionscenter, som alle KME elever har gratis adgang til. Ca. en gang om ugen er der koncert med band udefra, åben scene hvor I spiller for hinanden eller et andet fælles arrangement.  Dagen slutter med rengøring af fællesområder kl. 21.45, og du skal være på dit værelse kl. 22.15.

I aftaler selv på værelset, hvornår lyset skal slukkes, men vi forventer selvfølgelig, at I er friske til næste dags undervisning.