INFO-DAGE PÅ KME

Efterskolernes Aften 2019

MUSIKCAMP - SOMMER 2019

EFTERSKOLERNES DAG 2019

Dagen starter kl. 7.30 og fortsætter indtil kl. 18.00 med undervisning afbrudt af diverse pauser og måltider. Nogle dage vil dit skema være fyldt godt op, andre dage vil der måske være tid til en tur ned i byen, eller tid til de lektier, du skal have kigget på. Efter aftensmaden er der rengøring og efterfølgende stilletime indtil kl. 19.45.

Om aftenen er der mulighed for at spille med dit fritidsband, hænge ud i sofagruppen, hygge på værelset, gå i billedkunst eller tage en tur i det lokale motionscenter, som alle KME elever har gratis adgang til. Ca. en gang om ugen er der koncert med band udefra, åben scene hvor I spiller for hinanden eller et andet fælles arrangement. Kl. 22.00 skal du være på egne gang og du skal være på dit eget værelse kl. 22.15. Kl. 23.00 skal der være ro og lyset slukkes. Man kan dog stadig have sengelampen tændt.