Mange vælger at blive på efterskolen i weekenden. Faktisk anbefaler vi, at man bliver på skolen i mindst halvdelen af weekenderne – men det er selvfølgelig op til dig.
Nogle gange kan det være godt at komme hjem og ”puste ud” ovenpå en travl uge, andre gange er det fedt at blive på skolen og spille musik, se film, snakke, gå en tur, eller ... nyde stilheden på værelset, mens de andre er hjemme.

I nogle weekender er der særlige arrangementer som du selv, lærerne eller nogle af dine kammerater har tilrettelagt. Andre weekender er det op til jer selv, hvad tiden skal gå med.

Ca. 3 gange om året har vi obligatorisk weekend, hvor alle elever skal blive på skolen.