Efterskolernes Aften afholdes 10. januar 2018, kl. 18-21. Vi åbner dørene og byder velkommen til en uforpligtende snak om efterskolelivet her hos os og hvordan en efterskole med musik som eneste hovedfag afskiller sig fra andre efterskoler med musiklinjer. Der er rundvisninger og underholdning leveret af skolens nuværende elever og man behøver ikke melde sin ankomst. Der vil være mulighed for at melde sig ind på denne aften. Vi har fortsat ledige pladser til næste skoleår.

Program:

18.00-18.45               Rundvisninger

18.45-19.10               Underholdning og info i salen

19.10-20.00               Rundvisninger og samtaler

20.00-20.20               Underholdning og info i salen

20.20-21.00               Rundvisning og samtaler

Husk at du i øvrigt altid er velkommen til at kontakte skolen og aftale besøg på et andet tidspunkt, hvis denne aften ikke passer dig. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Se videoen herunder og få lidt mere at vide om en af Danmarks fedeste musikefterskoler!