Efterskolernes Aften afholdes 10. januar 2018, kl. 18-21. Vi åbner dørene og byder velkommen til en uforpligtende snak om efterskolelivet her hos os og hvordan en efterskole med musik som eneste hovedfag afskiller sig fra andre efterskoler med musiklinjer. Der er rundvisninger og underholdning leveret af skolens nuværende elever og man behøver ikke melde sin ankomst.

Program:

18.00-18.45               Rundvisninger

18.45-19.10               Underholdning i salen

19.10-20.00               Rundvisninger og samtaler

20.00-20.20               Underholdning i salen

20.20-21.00               Rundvisning og samtaler

Husk at du i øvrigt altid er velkommen til at kontakte skolen og aftale besøg på et andet tidspunkt, som passer dig. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Se videoen herunder og få lidt mere at vide om en af Danmarks fedeste musikefterskoler!