Det er en stor beslutning at vælge efterskole

Det er vigtigt, at du tager ud på skolen og får en fornemmelse for den stemning og det miljø, der er på stedet. Møde nogle af eleverne og dine kommende lærere.

Besøg Klejtrup Musikefterskole her:

Kontakt os for en rundvisning, hvis du er forhindret eller overvejer at melde dig ind her og nu. Ring til 98546200 lok.3 eller kontakt vores forstander for at lave en aftale.

Du er også altid meget velkommen til at komme til vores koncerter og teaterforestillinger – her vil du få en god fornemmelse for det musikalske niveau og ikke mindst det store sammenhold blandt eleverne.

Se her, hvad tidligere KME elever oplevede som det bedste ved deres ophold på Klejtrup Musikefterskole...