Her vil I kunne finde de dokumenter vi sender til jer samt andre vigtige informationer

Kære kommende elever og forældre,

I bliver bedt om at afkrydse en række forskellige fag inde på optagelse.dk. Disse afkrydsninger har INGEN betydning.

I skal udelukkende koncentrere jer om valg af 9. klasse eller 10. klasse.

Det der betyder noget, er de ønsker og prioriteter I sender til os via det afkrydsningsskema I har modtaget fra os med posten her sidst i januar/først i februar.

Nogle af de fag I bliver bedt om at krydse af på optagelse.dk er slet ikke valgfag, mens en lang række andre valgfag slet ikke er noteret.

Vi beklager forvirringen.

De bedste hilsner

Camille Mørk, afdelingsleder

Skoleåret 2017/18 starter søndag d. 13.8 kl. 13.00

Sidst i januar 2017 vil I modtage brev fra os med diverse informationer om skolestart, statstilskud etc.

Der er nye elevers dag lørdag d.29.april - her regner vi med at alle kommende KME-elever og deres forældre kommer. Vi glæder os til at se jer til en spændende dag.

Hilsen alle ansatte på KME