Har du specifikke spørgsmål, kan du skrive til os lige her. Du kan også få svar på ofte stillede spørgsmål længere nede på siden.

Skal man være dygtig til sit instrument for at gå på KME?
Vores elever kommer med meget forskellig musikalsk baggrund. Nogle har spillet i mange år, andre har kun et år eller to i bagagen. Vores ambition er at alle skal udvikle sig mest muligt, mens de går hos os. Det kræver noget af os, men det kræver selvfølgelig også at du har lyst at blive bedre, lyst til at øve dig osv.

Hvor mange musiktimer har man om ugen?
Alle elever har 10 musiktimer om ugen. Derudover har de fleste elever 4 musiktimer som bifag - (her kan man dog også vælge drama eller dans i efteråret) De der har lyst til mere kan vælge henholdsvis sangerlinje og bigband - de to fag har hver 2 lektioner om ugen. Endelig kan man jo også vælge soloundervisning: det gør ca. 80% af vores elever.

Hvad koster soloundervisning?
Soloundervisningen koster 2100 kr. pr. halvår. Det svarer til 12 lektioner af 25 minutter.

Hvor mange koncerter spiller man til på et år?
Et typisk koncertår på KME kunne se sådan ud:
Introugen: 2-3 interne koncerter, hvor I spiller og optræder for hinanden.
September: Korkoncert (forældrearrangement), Linjeholdskoncert (intern)
Oktober: Musikteaterforestilling (offentlig) Spil dansk dag (turne med kor og linjehold)
December: Julekoncert (linjehold, kor, bigband mm.)(offentlig)
Februar: Musikteaterforestilling (offentlig)
Marts: Korkoncerter på Udenlandsturen (offentlige)
April: 6 Turnekoncerter med afslutning på Voxhall i Århus (offentlige)
Maj: Festival (Fritidsbands) (halvoffentlig)
Juni: Forårskoncert (bifag, kor, bigband) korkoncerter (f.eks. tivoli i København)
Derudover er der et hav af Åben Scene koncerter, hvor de mange fritidsbands spiller for hinanden, weekendarrangementer med musikindslag etc.