de optimale lokaler til musikken

Skolen er bygget som musikefterskole og råder derfor over en lang række faciliteter, som giver de bedste muligheder, for at I kan udfolde jer bedst muligt.

store koncertsal

Bygget i 2004 med plads til 500 siddende eller 800 stående gæster. Salen danner ramme om vores koncerter, foredrag og teaterforestillinger, men derudover bruges den også i dagligdagen til morgensamlinger, undervisning og i elevernes øvrige aktiviteter om aftenen. Salen har et stort professionelt lyd- og lysudstyr, som interesserede elever kan bruge mange timer på at lege med og dygtiggøre sig på.

Lille koncertsal

Indviet foråret 2016. En "black box" med plads til ca. 200 tilskuere.
Bruges til mindre koncerter, elevernes åbne scener, til undervisning i blandt andet drama, dans, RT mm.
En fast instrumentopstilling giver også mulighed for at bruge salen som det 6. øvelokale på skolen.

øvelokaler

Skolen råder over 5 veludstyrede sammenspilslokaler. Her finder du både de nyeste fede guitarforstærkere, keyboards og trommesæt, men også vintagegear som Lesleyforstærkere, Juno-keyboards, Rhodes, Gretsch-trommesæt m.m.
Derudover står der et klaver i alle klasselokaler. Det hele er til fri afbenyttelse.

studiet

I vores studie finder du professionelt studieudstyr, som vi bl.a. bruger, når vi indspiller linjeholdenes års cd. Efter en kort introduktion til studiet, vil du ligeledes kunne indspille med dit fritidsband eller fordybe dig, hvis du bare er interesseret i at lære mere om den tekniske side af musikken. De programmer vi bruger i studiet hedder Logic, Cubase og Pro Tools 11.

Hvis du brænder for det med teknikken, kan du vælge studieteknik som bifag og få helt styr på alle knapperne.