INFO-DAGE PÅ KME

Efterskolernes Aften 2019

MUSIKCAMP - SOMMER 2019

EFTERSKOLERNES DAG 2019

Det er med stor glæde, at vi nu kan fortælle, at det bliver 44-årige Thomas Hagge som efter sommerferien kan kalde sig forstander her på KME.

Thomas kommer fra en stilling som pædagogisk leder i Dansk Flygtningehjælp, og har i mange år haft sit efterskoleliv på Femmøller Efterskole, som både lærer og viceforstander. Udover en diplomuddannelse i ledelse og erfaring som leder, har Thomas en uddannelse som folkeskolelærer med blandt andet musik som linjefag. Thomas er selv udøvende musiker og har således de bedste betingelser for at lede Klejtrup Musikefterskole sikkert ind i fremtiden sammen med alle de øvrige ansatte på skolen. Vi glæder os rigtig meget til samarbejdet og til at Thomas bliver en del af teamet på Musikbakken.