Farveblind

Farveblind er en ung producerduo født ud af det mørke undergrundsmiljø i Nordjylland. De tunge akustiske beats, kombineret med de højt-pitchede synthmelodier, skaber associationer til Berlins tidlige morgen-ravefester. Farveblind udgav tidligere i år den pop-punkede førstesingle "Wasteful Talk", som er featuring den australske sangerinde Clea.Farveblind er en ung producerduo født ud af det mørke undergrundsmiljø i Nordjylland. De tunge akustiske beats, kombineret med de højt-pitchede synthmelodier, skaber associationer til Berlins tidlige morgen-ravefester. Farveblind udgav tidligere i år den pop-punkede førstesingle "Wasteful Talk", som er featuring den australske sangerinde Clea.

Gratis entré

Musikbakken 2, Klejtrup