Klejtrup Musikefterskole
Klejtrup Musikefterskole

 

Tilmeld dig nu og vær sikker på en plads på KME. Vi optager elever 3 år frem.

TILMELD DIG HER  

Se også dine muligheder for at besøge skolen  herunder:

INFODAGE PÅ KME

EFTERSKOLERNES DAG 2020 

EFTERSKOLERNES AFTEN 2021

 

KCB Collective (Koppel, Colley & Blade) + masterclass

Vi har netop fået en koncert i hus med den helt fantastiske jazztrio: 

Koppel + Colley + Blade Collective!

Her er en enestående mulighed for at opleve Brian Blade bag trommerne i Aarhus igen, her sammen med Benjamin Koppels lyriske saxofonspil og Scott Colleys improvisatoriske kunnen på bas. 

KBC Collective spiller musik, der spænder fra stille balladepræget jazz til et kraftfuldt udtryk med rockede undertoner. Trioen udgav sit første album i foråret 2015 – i DownBeat Magazine omtalt som "… the debut of a super trio … ." En opfølger er indspillet i New York og ventes udgivet i begyndelsen af 2017.

Benjamin Koppel er en af sin generations mest prisvindende musikere og har som bandleder udgivet over 30 album med navne som Paul Bley, Miroslav Vitous og Phil Woods. 

Scott Colley har været bassist for jazzlegender som Herbie Hancock, Jim Hall, Andrew Hill og Michael Brecker. Hans stærke melodiske sans og improvisatoriske egenskaber og indlevelse i musikken har været et aktiv i grupper ledet af kollegerne Chris Potter, John Scofield, Adam Rogers, Brian Blade, David Binney og Kenny Werner. 

Brian Blade er en af de vigtigste trommeslagere i det 21. århundrede, og han har arbejdet sammen med musikere inden for både jazz og andre rytmiske genrer. Bl.a. har han spillet med Joni Mitchell, Bob Dylan og Daniel Lanois og været fast medlem i Wayne Shorters og Herbie Hancocks bands. Brian Blade har også haft succes med sine egne projekter, The Fellowship Band og Mama Rosa.


Der er masterclass med trioen kl. 18-19 og derefter spiller de 75 min. fra kl. 20.

Entré 150 kr. (inkl. masterclass). Billetter købes i døren.

KCB Colletive front


Sted

Klejtrup Musikefterskole

Musikbakken 2, Klejtrup
9500 Hobro
facebook youtube youtube youtube
© 2020 Klejtrup Musikefterskole
Webdesign by BUCHS