INFO-DAGE PÅ KME

EFTERSKOLERNES DAG 2019

Sommerstævnet Jazzdalen

Sommerstævnet Jazzdalen åben for tilmelding

Sommerstævnet Jazzdalen er en uges jazzstævne for unge fra hele Danmark, der vil bruge en uge på sammenspil, improvisation, jamsessions, instrumentnørderi, clinics og masser af hygge! Det foregår på Klejtrup Musikefterskole i hjertet af Jylland, som har toptunede øvelokaler og koncertsale.

I løbet af sommeren 2018 vil Klejtrup Musikefterskole ved Hobro lægge hus til den anden omgang af Sommerstævnet Jazzdalen. Otte instruktører fra det danske jazzlandskab skal lede hvert sit hold frem til en afsluttende koncert. Undervejs i dagene vil der, foruden øvning på de respektive hold, også være en masse spændende aktiviteter som for eksempel jamsessions, instruktørkoncerter, oplæg fra de forskellige instruktører, workshops i instrumentgrupper og meget andet.

Det er JazzDanmark der, sammen med trommeslager og initiativtager til projektet, Kristoffer Juel, står bag realiseringen af Sommerstævnet Jazzdalen.

Prisen – 1.300,- kr.
Dato – fra d. 29. juli til 4. august - dermed syv dage i alt.
Aldersgruppe – mellem 13-17 år.

Musikbakken 2, Klejtrup
9500 Hobro