INFODAGE PÅ KME

EFTERSKOLERNES AFTEN 2021

MUSIKCAMP/SOMMER 2021

10.Å Teaterforestillinger

Du kan opleve fire uafhængige teaterforestillinger, som er skrevet, instrueret og opført af eleverne i 10.Å, årgang 19/20.

Eleverne har på knap fem uger fået undervisning og stykket forestillingerne sammen i fire teatergrupper. Forestillingerne er fyldte med musik, dans, koreografi, performance, drama og filosofi.
Der er taget udgangspunkt i to af Bob Dylans sangtekster. To grupper har fået overskriften “Hænger verden sammen?”, mens de to andre har fået “Den svære kærlighed”.

Under de fire forestillinger vil du støde på temaer som venskab, kærlighed, splittelse, familie, tab, indre og ydre konflikter samt tvivl.
Hver forestilling varer 25 minutter. Mellem hver forestilling er der et lille oplæg om stykket fra gruppens perspektiv og mulighed for at stille spørgsmål til den pågældende gruppe.

Kombardo - og så er der kaffe og kage i pausen!

Musikbakken 2, Klejtrup
9500 Hobro