koncert med Eivør

Koncert med Eivør

OBS - KONCERTEN ER DESVÆRRE AFLYST PGA SYGDOM. NY KONCERTDATO 4. OKTOBER.
Kom og oplev fantastiske færørske sanger Eivør på Klejtrup Musikefterskole.
Eivørs musik har referencer til den Færøske folkemusik og er samtidig en pågående musikalsk udforskning af den elektroniske musiks ubegrænsede rækkevidde. Musikken er kontrastfyldt og skabes i brydningsfeltet mellem ydre fysiske elementer og en indre psykologisk rejse.


Hvor: Klejtrup Musikefterskole, Musikbakken 2, 9500 Hobro

Hvornår: Mandag d. 27.9.21 kl. 20.00

Pris: 225 kr. (Elever på KME kommer selvfølgelig gratis ind)

 

Køb billetter til koncerten på ticketmaster her

 

Inspireret af Leonard Cohen 

Det seneste resultat af denne proces, er det nye album 'SEGL', der udkom i 2020.
'SEGL' oversættes til 'SAIL' på engelsk; -
"Det handler om at navigere mellem glatte og ru kanter i livet. Du er nødt til at hejse dit SEJL for at bevæge dig, men du kan ikke kontrollere vinden”.

Eivør nævner Leonard Cohen og Massive Attack som primære inspirationskilder sammen med traditionel jazz og folkemusik, og en mere uklar inspiration i inuitts halssang. Hendes hypnotiske liveoptræden spænder fra solovokal ledsaget af en håndtromme til symfoniske, lagdelte teksturer leveret af guitarer, elektronik og et komplet trommesæt. Det eneste gennemgående element i koncerterne, er hendes transcendentale stemme.

KME som del af Europaturne

Eivør besøger Klejtrup Musikefterskole som en del af hendes omfattende Europarturné i efteråret 2021. Hun har flere gange tidligere besøgt musikeftersskolen med stor succes og spiller sig ind i rækken af store kunstnere som har besøgt os her på Musikbakken.