Klejtrup Musikefterskole
Klejtrup Musikefterskole

 

Tilmeld dig nu og vær sikker på en plads på KME. Vi optager elever 3 år frem.

TILMELD DIG HER 

STIL DINE SPØRGSMÅL HER

Se også dine muligheder for at besøge skolen  herunder:

Efterskolernes aften 2018

EFTERSKOLERNES DAG 2018

 

Rejser med musik

På KME rejser vi, fordi vi gerne vil blive klogere: på os selv og på de andre – og ikke mindst vil vi gerne have indblik i musikkulturer andre steder i verden. De sidste tre år er turen gået til henholdsvis Ghana og Madrid – to spændende musikkulturer og et indblik i en verden, som på hver deres måde har nogle helt andre normer end den danske. Studieturen på KME er en del af den samlede betaling - du skal dog regne med udgifter til visum og vaccination.

I skoleåret 2017-2018 drager vi atter til Ghana. Vi rejser i 10 dage og turen er inkluderet i skoleprisen. Vi skal bo i byen Cape Coast på sydkysten og turen foregår i tæt samarbejde med musik- kulturgruppen African Footprints International. Vi har gennem de seneste år haft et tæt og godt samarbejde med AFI. De har besøgt skolen talrige gange i forbindelse med workshops og kulturarrangementer. Gruppen har mange medlemmer der er er bosat i Danmark og der er også en del danskere med. I Ghana skal vi bl.a. have undervisning i musik, dans og sang, ligesom forskellige kulturelle møder er i støbeskeen. 

I skoleåret 2018/19 skal vi også på en rejse med musikken i fokus: USA, Cuba, Ghana...vi undersøger lige nu mulighederne. Besøg os på Efterskolernes dag og hør nærmere eller følg med her på siden.

 

 

KME i Ghana: sangtime om slavernes sange:

 

Se koret synge "Riverside" på Plaza Mayor i Madrid: 

 

Vi optog også koret i vores hotels flotte gårdhave: 

 

Og så lige pigerne alene....

facebook youtube youtube youtube
© 2017 Klejtrup Musikefterskole
Webdesign by BUCHS