INFO-DAGE PÅ KME

MUSIKCAMP - SOMMER 2019

EFTERSKOLERNES DAG 2019

folkeskolens udvidede afgangsprøve

Den almindelige 10. klasse på KME leder hen mod folkeskolens udvidede afgangsprøve. De obligatoriske fag er

• Engelsk
  • Matematik
  • Idræt.

Herudover har du mulighed for at vælge tysk og fysik. Du skal overveje vores almindelige 10. klasse hvis du kan nikke genkendende til et eller flere af nedenstående parametre:

• Du har lyst til at fordybe dig yderligere indenfor de klassiske discipliner i de tre kernefag.
  • Du ønsker muligheden for at kunne vælge tysk eller/og fysik.
  • Du har brug for at forbedre dit faglige standpunkt i forhold til dit videre uddannelsesforløb.
  • Du synes det er rart med et forholdsvis struktureret skema.
  • Du ønsker muligheden for at komme i brobygning.
  • Du ønsker at tage folkeskolens 10. klasses prøve.

I den almindelige 10. klasse vil du sikkert kunne nikke genkendende til de arbejdsformer, som du kender fra folkeskolen – alligevel oplever mange det som en helt ny måde at gå i skole på, på grund af det særlige miljø du finder på en efterskole.
På KME samlæses de almindelige 10. klasser med skolens 9. klasses elever – Det er vores erfaring, at det giver et godt og konstruktivt studiemiljø for alle parter, og derudover giver det flere muligheder for differentierede undervisningsforløb.

I løbet af året arbejdes der i perioder med specifikke områder inden for det særlige 10. klasses pensum.

I 2017/18 var ca. 2/3 af eleverne i de almindelige klasser 10. klasses elever.