MUSIKCAMP

Sommercamp - fuldt booket dette år.

Status d. 20.6 Campen er desværre fyldt. Hvis du gerne vil på venteliste, så skriv til Tina Samuelsen på  ts@klejtrupmusikefterskole.dk eller lærer Camilla Culmsee på cc@klejtrupmusikefterskole.dk og hør nærmere om dine muligheder for at få en plads i sidste øjeblik.

Er du helt vild med at spille musik? Vil du gerne møde nye venner og være sammen med andre søde, unge mennesker? Så er Klejtrup MusikCamp 2021 lige noget for dig!

Praktisk information:

  • Dato: Tirsdag d. 29. juni kl. 16.00 til fredag d. 2. juli 2021 kl. 17.00 - uge 26.
  • ​Pris: 1.300 kr. (skal indbetales på reg.nr. 9336 kontonr. 3395620583, husk at anføre navn).
  • Alder: Alle mellem 12 og 15 år.
  • ​Tilmeldingsfrist: Senest 20. juni 2021.

OBS: 
Man er først tilmeldt, når deltagerbeløbet er indbetalt. Hvis du ikke ønsker at deltage alligevel, tilbyder vi refusion af deltagergebyret indtil 1/6-2021.

Hvis vi/du må aflyse pga. COVID-19, får man selvfølgelig refunderet det fulde beløb.

Sommercamp for unge

Brug fire dage af din sommerferie på MusikCamp sammen med andre unge, der også tænker, drømmer, snakker, spiller, skriver musik. Du vil ikke fortryde det et sekund.

MusikCamp på KME giver dig sammenspil, kor, trommeworkshops, nye venner, nye indtryk og en masse musik og fede oplevelser sammen med folk, der meget vel kunne blive dine nye efterskolekammerater...

Du kan se frem til at komme på et fedt sammenspilshold, hvor I skal øve, grine og slutte af med at spille koncert. Du kommer til at bo på værelse med andre unge mennesker, der også er nysgerrige på efterskolelivet. Derudover kommer dagene til at byde på en masse fede fælles oplevelser.

Så er du vild med musik, fællesskab og et par dage uden dine forældre, så tilmeld dig sommercamp 2021 allerede i dag!

GLIMT FRA MUSIKCAMP...