EFTERSKOLELIV

Rommies for life

Du kommer til at bo på en af vores 3 elevgange, der alle grænser ud til skolens store fællesområde. Du bor sammen med 1 eller 3 andre KME-elever, der ligesom dig kommer med lyst til at møde nye mennesker. Du kommer til at lære dine værelseskammerater rigtig godt at kende - måske kræver det nogle snakke om, hvor tit strømperne skal samles opfra gulvet, måske hører I hver jeres musik, og måske er der forskel på dialekteten på en fra Thisted og København K. Men grin og latter til langt ud på aftenen og dybe snakke om musik, kærlighed og det der betyder noget kender ingen geografiske grænser.

Bad og toilet deler I med de andre fra gangen.

Som udgangspunkt bor man med de samme roomies hele året, men der er dog mulighed for at ønske sig ud af sit værelse hen på efteråret, hvis der er noget, der ikke fungerer så godt. Vi vil dog altid opfordre til at løse de problemer der måtte opstå og det hjælper vi selvfølgelig rigtig gerne med at snakke om, hvis der er brug for en voksen.