udlandstur

FOR ENDEN AF REGNBUEN

En gang om året skifter vi Musikbakken i Klejtrup ud med fjernere himmelstrøg. Vi rejser ud i verden for at se, hvad der er derude, udforske rnye måder at spille og synge på, nye måder at danse, spise, sanse og leve på. De sidste par gange har destinationerne heddet Ghana og Cuba. Begge steder er vidunderlige og spændende rejsemål.

Grundtanken bag rejselysten er naturligvis at blive klogere på verden omkring os og lade os inspirere af andre kulturer og ikke mindst deres tilgang til musik. Hvorfor? Fordi vi vokser som mennesker, efterskoleelever og kammerater, når vi breder horisonten ud. At rejse er virkelig at leve.

Berlin - centrum for Europas musikscene

I skoleåret 2020-2021 drager Klejtrup Musikefterskole til Berlin. Vi rejser i 10 dage, og turen er inkluderet i skoleprisen. Pga. corona er det ikke muligt at rejse oversøisk i disse år.

I Berlin skal vi besøge en række musikinstitutioner og have undervisning. Optage koret i de kendte Hansastudier.  Åbne byen op og opleve alle de mange spændende tilbud som storbyen har at byde på.

Hvor rejsen går hen i 2021/22 kan vi endnu ikke sige med sikkerhed. Det afhænger af verden omkring os - det skal være trygt og sikkert at bevæge os 140 mennesker af sted.