BESØGSDAGE

Tilmeld dig vores besøgsdage

Er du allerede tilmeldt Klejtrup Musikefterskole og har brug for mere information, eller overvejer du om KME er noget for dig, så tilmeld dig en af vores besøgsdage i formularen nedenfor.

Interesseret i at gå på skolen efter sommerferien?

Pga. COVID 19 holder vi for tiden ikke besøgsdage med flere familier ad gangen. Hvis du ønsker at starte til næste år og har brug for flere informationer her og nu inden du melder dig til, så ring til skolens kontor på 98546200 eller skriv til os. Så laver vi en aftale om en individuel rundvisning.
Skriv til os på en af følgende adresser:
Skolens kontor ring evt. på 98546200
Forstander Thomas Hagge
Viceforstander Camilla Mørk

PROGRAM PÅ BESØGSDAG – VARIGHED CA. 2 TIMER

Præsentation af skolen:

• Skolens historie og værdigrundlag

• Vores boglige tilbud, herunder vores to 10. klasses tilbud

• Det musiske tilbud på KME

• Fællesskabet og årets gang

• Forventninger til dig som elev

• Vores elever viser dig og din familie rundt på skolen

• Kaffe og kage og samtale i mindre grupper

For tiden afholder vi de fælles besøgsdage som online arrangementer. DEt foregår på platformen zoom. Forstander og viceforstander fortæller om skolen og derefter får du en rundvisning på skolen af nogle af vores elever med mulighed for at høre dem fortælle om deres KME og hvordan det er at gå her.

Vi håber at kunne åbne op for lidt større fysiske rundvisninger sidst i april, men det afhænger af den generelle samfundsåbning.

----------------------------------------------------------------------------------------

Indsnus lidt af atmosfæren, og få en uforpligtende snak om efterskolelivet her hos os. Vi står klar med lærere og elever til en snak om efterskolelivet og rundvisning på skolen.
Hør blandt andet om, hvordan KME – en efterskole med musik som eneste hovedfag – adskiller sig fra andre efterskoler med musiklinjer. Der er markant forskel, kan vi afsløre.
Af hensyn til planlægningen har vi brug for at vide, hvor mange der kommer. Meld dig til i formularen nederste på siden. Du hører fra os, når vi har modtaget din tilmelding.