på KME deltager du i de praktiske opgaver

Godt 2 uger i løbet af skoleåret skal du arbejde i køkkenet, hvor du i samarbejde med køkkenets personale er med til at lave mad til alle dine kammerater. Undervejs i forløbet bliver I samtidig undervist og vejledt i ernæring. I disse 2 uger vil du også komme til at arbejde sammen med pedellen omkring havearbejde, reparationer, grundig rengøring og meget andet.

Det er også eleverne, der står for den daglige rengøring af skolen. Hver dag skal der gøres rent efter dagens undervisning, værelset skal ryddes op og bad og toilet skal ordnes. Du får sammen med dine værelseskammerater ansvaret for rengøring på et af fællesområderne.

En gang om ugen er der hovedrengøring.