EFTERSKOLERNES DAG 2021

VALG AF EFTERSKOLE – KOM TIL ÅBENT HUS TIL EFTERSKOLERNES DAG 2021!

Besøg KME på Efterskolernes Dag. Forestil dig et helt år med musikken i midten! KME er en musikefterskole, hvor du kan udfolde dine musikalske talenter uanset, om du er til klassisk eller rytmisk musik. Mulighederne er mange!

Dato og tidspunkt: 26. september kl. 13.00-17.00.

13.00 - 13.45 Rundvisninger, samtaler, kaffe mm. i spisesalen
13.45 - 14.30 Underholdning og info i koncertsalen
14.30 - 15-30 Rundvisninger, samtaler, kaffe mm. i spisesalen
15.30 - 16.15 Underholdning og info i koncertsalen
16.15 - 17.00 Rundvisninger, samtaler, kaffe mm. i spisesalen

I får god musik, rundvisninger, snak, hygge, info og alt i alt et godt grundlag for den vigtige beslutning. Vi byder på kaffe, kage, samtaler med lærere og nuværende elever. Sidstnævnte gruppe viser rundt på hele skolen og giver musiske smagsprøver i løbet af dagen.

TILMELD JER HER
Ikke nødvendigt, men I er velkomne til det (mulighed for at skrive en kommentar).

SÅ DU OS I DR-DOKUMENTAREN "EFTERSKOLEN"?

Her får du et indtryk af, hvordan det er at gå på Klejtrup Musikefterskole. SE SERIEN PÅ DRTV HER.
Du får alt dette på KME (foruden 117 nye venner):

●    Musikrejse – musik, dans mad, natur.
●    Teaterkoncerter – Kæmpe shows med lyd, lys, røg, drama.
●    Danmarksturné – Finale på Voxhall i Aarhus
●    Fælles kor for alle elever – Optræden i f.eks. Tivoli København, på udenlandsture og Aarhus Festuge
●    Koncertoplevelser og masterclasses

MUSIKEFTERSKOLE MED RYTMISK OG KLASSISK MUSIK

I hovedfaget ”sammenspil” vælger du imellem klassisk eller rytmisk sammenspil. Er du vild med noder og klassiske musikinstrumenter såsom klaver og violin eller noget helt tredje? Så kom til efterskolernes dag i Klejtrup og få en smagsprøve på efterskolelivet.

GLIMT FRA KME...