INFO-DAGE PÅ KME

Efterskolernes Aften 2019

MUSIKCAMP - SOMMER 2019

EFTERSKOLERNES DAG 2019

Klejtrup Musikefterskole er opstået på lokalt initiativ og engagement.

Vi forsøger at styrke dette samarbejde mellem skole og lokalsamfund i Klejtrup ved f.eks. at afholde koncerter og foredrag, hvor dørene er åbne for alle, ligesom skolens elever underholder ved forskellige arrangementer i byen med skolens kor

Skolens øverste ledelse er skolebestyrelsen, og den vælges af skolekredsen. Derfor kan du som borger få medindflydelse på skolen ved at blive medlem af skolekredsen. Men ikke mindre vigtigt: Du kan ved dit medlemskab være med til at styrke og udbygge skolens tilknytning til lokalsamfundet og til forældrekredsen af både tidligere, nuværende og kommende forældre.

Hvis du ønsker at blive medlem af Klejtrup Musikefterskoles Skolekreds, så beder vi dig sende en mail til skolen og samtidig indbetale kontingentet på 100 kr./år på skolens konto 9336-3395620583.

SE SKOLENS VEDTÆGTER

Man kan få 20 % i rabat på egen billet til koncerter.

Tak for din støtte!