BESØG OS

SE SKOLEN MED EGNE ØJNE

Det er en kæmpe beslutning at vælge efterskole. Det ved vi godt. Besøg os! Det er vigtigt, at du er sikker på, at KME er noget for dig inden du starter. Du skal mærke stemningen hos os, opleve miljøet og sige hej til nogle af eleverne og lærerne.
Det kan også være, at du allerede er tilmeldt Klejtrup Musikefterskole og har brug for lidt mere information. Uanset hvad, har vi flere muligheder:

Besøgsdage Kom forbi og få info, mød elever og stil spørgsmål.

Efterskolernes dag  Åbent-hus-arrangement i september.

Efterskolernes Aften Åbent-hus-arrangement i januar.

MusikCamps Test selv efterskolelivet! Vi arrangerer MusikCamps i starten af sommerferien og endnu en i november.

Du er også særdeles velkommen til vores koncerter og teaterforestillinger. Her vil du få en god fornemmelse for det musikalske niveau og ikke mindst det store sammenhold blandt vores elever. Find tidspunkter og mere info her på hjemmesiden og vores Facebookside.

Vi glæder os til at møde dig.
Se alle dine muligheder i menuen ovenover.