INFO-DAGE PÅ KME

MUSIKCAMP - SOMMER 2019

EFTERSKOLERNES DAG 2019

SPÆNDENDE KONCERTER: FRA MIKE STERN TIL VOCAL LINE

Flere gange om måneden præsenterer vi dig for spændende kunstnere udefra. Koncerter eller workshops, hvor din musikalske horisont udfordres, og hvor du får mulighed for at komme tæt på professionelle musikere eller spændende unge up-coming bands. Store internationale artister, danske up coming bands og besøg af MGK.

Der er rigtig mange, der gerne lægger vejen forbi, fordi de ved, at publikummet på KME altid er noget helt særligt. Det forpligter! Udover koncerter med kunstnere udefra afholder skolen og eleverne et utal af interne koncerter, hvor fritidsbands og de forskellige musikfag præsenterer det de arbejder med.

Spil Dansk

På Klejtrup Musikefterskole arbejdes der målrettet frem mod spil dansk dagen. Skolens store kor arbejder med en række værker af nyere danske komponister og synger således 2-8 stemmige satser. Klejtrup Musikefterskoles kor er meget efterspurgte for deres kunnen, og har bla. optrådt til Skt. Hans i Aalborg Zoo og på Plænen i Tivoli i København.

Se vores koncertkalender her på siden samt en komplet liste over de tidligere gæster, der har besøgt skolen.

Se vores koncertkalender her

Se liste over tidligere koncerter

Velvet Volume, januar 2016