teateruger

Vi laver vores egen musical

To gange om året omdanner vi Klejtrup Musikefterskole til et kæmpemæssigt, pulserende teater. Igennem en intens og uforglemmelig uge er hele huset koncentreret om at få en stærk forestilling på benene. Det kan være decideret musical, det kan være en teaterkoncert, det kan være noget helt tredje, der kombinerer musik, drama, stomp, dans, lys, lyd og visuelle effekter.
Alle er med. Intet fungerer uden hver enkelt elevs personlige fingeraftryk. Det skal være holdets forestilling. Om du vil synge, danse, spille, lave kostumer, rekvisitter, kulisser eller styre lyd, lys og video – det er helt op til dig. Bare du vil være med til at få den fælles indsats til at bære frugt og lykkes.

KME er gearet til musik og teater i stor skala

Vi satser altid på at skabe forestillinger med stof til eftertanke, og det er elever og lærere på KME, som laver stykkerne i fællesskab. Musik og teater er i fokus. Vi råder over masser af udstyr og to store sale, som vi bruger til prøver og forestillinger. Den ene af salene er tilmed indrettet som en ægte ”black box” med sorte vægge, fladt gulv, og højt til loftet. Det giver uanede muligheder for indretning af scene- og publikumsområde.
Vores musicals bliver hver gang set af op mod 1000 tilskuere, og du er selvfølgelig altid velkommen til at se med!

Er du vild efter mere teater og drama, så vælg teater som valgfag, eller 10.Å som også laver teater som et af deres store projekter.

Læs om vores valgfag her
Læs mere om 10.Å - projektklassen på KME her