LEDIGE PLADSER

LEDIGE PLADSER PÅ KLEJTRUP MUSIKEFTERSKOLE

Herunder kan du se en oversigt over ledige pladser på Klejtrup Musikefterskole.
Du er meget velkommen til at besøge skolen for mere information - find datoer og tidspunkter under vores BESØGSDAGE.

Vi oplever for tiden stor søgning til de kommende årgange. Vi optager i den rækkefølge, vi modtager jeres ansøgning og der samtidigt er indbetalt 500 kr. i optagelsesgebyr. Husk at notere elevens navn. Vi opdaterer løbende oversigten nedenfor. Hvis du bliver tilbudt en plads på ventelisten skal vi nok kontakte dig, hvis der bliver en ledig plads. Der vil typisk ske nogle rokeringer på holdet midt- september året inden skolestart, samt omkring 1. marts inden skolestart.

Ring til os på 98546200, hvis du har spørgsmål.
I er også velkomne til at skrive til vores kontor.
info@klejtrupmusikefterskole.dk

Kommentarer til ventelister
Erfaringsmæssigt opstår der flere bevægelser/muligheder på ventelisten, omkring d. 1. September,når der skal betales gebyr for den kommende årgang, og omkring 1. Marts når der er tilmelding til ungdomsuddannelserne. Der er altid elever, der beslutter sig for noget andet end efterskole og som skaber plads til dem der står på ventelisten. Vi kan aldrig garantere noget, men kan blot sige at der ofte opstår muligheder for ledige pladser hen mod skolestart.
Først og fremmest gælder det jo dog om at reservere plads i god tid inden den ønskede årgang.

SKOLEÅR

DRENGE