LEDIGE PLADSER

LEDIGE PLADSER PÅ KLEJTRUP MUSIKEFTERSKOLE

Herunder kan du se en oversigt over ledige pladser på Klejtrup Musikefterskole.
Du er meget velkommen til at besøge skolen for mere information - find datoer og tidspunkter under vores BESØGSDAGE.

Vi oplever for tiden stor søgning til de kommende årgange. Vi optager i den rækkefølge, vi modtager jeres ansøgning og der samtidigt er indbetalt 500 kr. i optagelsesgebyr. Husk at notere elevens navn. Vi opdaterer løbende oversigten nedenfor. Hvis du bliver tilbudt en plads på ventelisten skal vi nok kontakte dig, hvis der bliver en ledig plads. Der vil typisk ske nogle rokeringer på holdet september inden skolestart, samt omkring 1. marts inden skolestart.

Ring til os på 98546200, hvis du har spørgsmål.
I er også velkomne til at skrive til vores kontor.
info@klejtrupmusikefterskole.dk

Status pr.2.5.22
Er du interesseret i årgang 22/23 - kontakt vores kontor, så kobler vi dig på vores korte venteliste og kontakter dig, så snart der evt. bliver en ledig plads. Der kan erfaringsmæssigt fortsat nå at ske mindre ændringer hen over sommeren.

Til årgang 23/24 har vi fortsat få ledige pladser til drenge, samt en enkelt plads til en pige i 9.klasse. Selv om du må optages på vores venteliste er der fortsat lang tid til skolestart, der sker typisk flere ændringer på det sidste år op mod skolestart. Vi optager i den rækkefølge vi skriver op - dog kan der være enkelte instrumenter, som vi prioriterer op i listen.

SKOLEÅR

DRENGE