LEDIGE PLADSER

LEDIGE PLADSER PÅ KLEJTRUP MUSIKEFTERSKOLE

Herunder kan du se en oversigt over ledige pladser på Klejtrup Musikefterskole.
Du er meget velkommen til at besøge skolen for mere information - find datoer og tidspunkter under vores BESØGSDAGE.

Vi oplever for tiden stor søgning til de kommende årgange. Vi optager i den rækkefølge, vi modtager jeres ansøgning og der samtidigt er indbetalt 500 kr. i optagelsesgebyr. Husk at notere elevens navn. Vi opdaterer løbende oversigten nedenfor. Hvis du bliver tilbudt en plads på ventelisten skal vi nok kontakte dig, hvis der bliver en ledig plads. Der vil typisk ske nogle rokeringer på holdet midt- september året inden skolestart, samt omkring 1. marts inden skolestart.

Ring til os på 98546200, hvis du har spørgsmål.
I er også velkomne til at skrive til vores kontor.
info@klejtrupmusikefterskole.dk

Status pr.17.9.22
Er du interesseret i årgang 22/23 - kontakt info@klejtrupmusikefterskole.dk. Vi har få ledige pladser netop nu.

Årgang 2023/24:Vi har fortsat få ledige pladser til drenge i såvel 9. som 10.klasse. En kort venteliste til piger. Erfaringsmæssigt opstår der bevægelse på ventelisten, når der skal betales gebyr her i midten af september. Der er altid elever, der beslutter sig for noget andet og som skaber plads til dem der står på ventelisten med is i maven. Derfor er der nu igen nogle få ledige pladser til drenge. Der er venteliste til piger i 10.klasse - kort venteliste til piger i 9.klasse.
I begyndelsen af marts sker der også ofte flere rokeringer på listen.

SKOLEÅR

DRENGE