Her finder du os

Musikefterskole i Hobro

Klejtrup Musikefterskole ligger i Midtjylland på grænsen til Nordjylland. 
Vi holder til i den aktive landsby Klejtrup i Nordjylland midt mellem Hobro og Viborg - med gode busforbindelser til begge byer.

Find Klejtrup Musikefterskole på Google Maps
I Klejtrup er der både brugs, genbrugsbutik, pizzaria, idrætshaller, udendørs sportsfaciliteter - og friluftsbad. Byen ligger med udsigt til Lindum skov og med den smukke Klejtrup sø lige nedenfor skolen.

På skolen vil du møde unge der har lignende interesser. Du får et efterskoleår hvor du både bliver bedre fagligt, men også musikalsk. Vi er beliggende i Klejtrup, en hyggelig by tæt på Hobro, hvor der i fritiden er mulighed for at lave forskellige aktiviteter. 
Læs mere om Udearealer og Værelser på KME.

Sådan kommer du til Klejtrup med offentlig transport

Vi ligger tæt på motorvejen, centralt placeret i forhold til mange jyske byer.
Tag toget til Hobro og tag bussen til Klejtrup - find tider på rejseplanen.dk
Tag toget til Viborg og tag bussen til Klejtrup - find tider på rejseplanen.dk
Når du skal hjem på weekend, er der busser, der passer fredag eftermiddag og søndag aften.

Benyt dig af efterskolebussen

Du kan også benytte dig af selskabet efterskolebussen.dk. Her kan du komme direkte fra Musikbakken og rundt til en lang række danske byer - både i Jylland, på Fyn og Sjælland.

KME er “Hele Danmarks musikefterskole”. Det kan være svært at vælge den rigtige efterskole. Kom forbi skolen på en af vores mange besøgsdage og bliv klogere på, om det er her du skal tilbringe netop dit efterskoleår.

Gå først på undersøgelse her på vores hjemmeside og læs meget mere om efterskolelivet og de mange musiktilbud som binder os sammen.