et år med nye spændende færdigheder

Kunne du tænke dig et år med store tværfaglige projekter, og hvor både det musiske, kreative og boglige vægtes lige højt? Har du lyst og mod på nye såvel faglige som studietekniske udfordringer?

Så er 10. Å måske lige noget for dig!

• Du har styr på færdighederne i de almene boglige fag og er fagligt klædt på til at starte på din videre ungdomsuddannelse.
  • Du har lyst og mod på nye såvel faglige som studietekniske udfordringer.
  • Du har lyst til at arbejde med store tværfaglige projekter, hvor æstetiske læreprocesser er i højsædet, og hvor både det musiske, kreative og boglige vægtes lige højt.
  • Du er indstillet på at arbejde seriøst og ansvarsfuldt i forskellige projekter.

Klassen henvender sig til elever, som kan arbejde selvstændigt og seriøst, og vi fokuserer bl.a. på at videreudvikle dine kompetencer i forhold til formidling, studieteknik og projektstyring. I 10.Å kan du forvente følgende:

• Tværfaglig undervisning
  • 4 store projekter i løbet af året
  • Værkstedsuger med fokus på de fag-faglige færdigheder
  • Undervisning i studieteknik, projektstyring, teamsamarbejde, metodebevidsthed
  • Skriftlige arbejdsformer du vil møde på STX: rapporter og synopser
  • Kreative projekter med inddragelse af musik og drama