LAv din egen musik eller tjek yndlingsbandet ud

Vi ved ikke, om du er til rock, jazz, pop eller klassisk. Vi ved ikke, om du selv skriver din egen musik, eller om du er den næste stjerne i X-factor. Vi ved bare, at der næsten altid er en, som interesserer sig for det samme som dig, at der altid er nogle, som vil med over og spille. Med 118 musikelever er der næsten garanti.
Vores 5 øvelokaler og to koncertsalen er åbne hver aften og hele weekenden, så der er ingen begrænsninger på, hvor meget du kan udvikle dig musikalsk.

Fritidsbands har gode muligheder på KME:

• Mange cafeaftner - Åben scene - her spiller eleverne for hinanden
  • 5 øvelokaler og et klaver i alle klasselokaler
  • 2 koncertsale skaber de bedste rammer for koncerter
  • Banddating i starten af året - find nogen at spille med
  • Kontakgruppeweekends med forskellige bandsammensætninger
  • Stor festival med de øvrige musikefterskoler i området - her spiller fritidsbands.

Tidligere KME fritidsbands, der nu har succes i det danske undergrundsmiljø er bla.

• Quick, Quick Obey
  • Beatboxeren Thorsen fra Danmark har talent.
  • Navneløs

Derudover har Ole Bjørn og Matthias Kolstrup fra bandet Duné, trommeslager Teis Lindeskov Søgaard fra Ulige numre, keyboardspiller Simon Haar Mønsted fra Saveus, blandt andet trådt deres musikalske ungdomssko på KME.