Det vrimler med sangere på KME – heldigvis

En time om ugen har du her mulighed for at dyrke dit instrument sammen med øvrige sangere fra KME i sangerklassen. Her arbejder vi med en række af de grundlæggende elementer som er vigtige for dig som sanger.
Du vil komme til at arbejde med følgende:

• Teknik
  • Den gode opvarmning
  • Kropsholdning
  • Klang
  • Groove
  • Udtale
  • Performance

Faget skal ses som en del af de mange forskellige tilbud vi har i løbet af året. Vi har mange andre musikfag, der i løbet af året giver dig mulighed for at nørde med forskellige aspekter af det at være sanger.
Som sanger på Klejtrup Musikefterskole har du i høj grad mulighed for at skrue dit eget ”Sangerlinjeforløb” sammen alt efter interesse, hvad enten du er ”hardcore” sanger eller også har lyst til at udfordre andre sider af dit talent.

Grib mikrofonen !

Der er undervisning i sangerklassen i 2 lektioner om ugen (valgfag)

Se eksempler på vokalbandets arbejde herunder. Det er et af de andre tilbud til sangere vi har.