Musik er i fokus, men det er godt og sjovt at bevæge sig

På KME har vi følgende obligatoriske bevægelsesfag:

• Idræt - obligatorisk en gang om ugen
  • SDS - et fag, der i store dele af året også indeholder dans og bevægelse

Derudover har du mulighed for at vælge forskellige valgfag:

• Fodbold: Kan vælges som profilfag eller valgfag - en eller to gange om ugen. Vi spiller selvfølgelig i fodboldstøvler og deltager i diverse turneringer og venskabskampe mod andre skoler.
  • Løb: Meld dig til morgenløbeholdet og start dagen med luft under vingerne.
  • Dans: Du kan vælge dans som profildag og måske vælger du også dans i skolens to teateruger, hvor der virkelig bliver mulighed for at svede igennem.
  • Motionscenter: Alle elever har gratis adgang til motionscenter i den lokale hal - mange elever benytter sig af dette tilbud.

Efterskolen samarbejder med den lokale idrætsklub - så hvis du er til mere fodbold end det på skemaet kan du vælge at træne sammen med byens lokale unge og voksne 2 gange om ugen og deltage i klubbens kampe efter ønske.