Et kreativt køkken med plads til begejstring

KME er et sprudlende sted med masser af skæve, kreative og iderige elever og lærere. Sådan er det også i køkkenet.

Anders Fisker, køkkenleder siden januar 2016 lægger vægt på, at måltiderne hver dag skal være en oplevelse, man glæder sig til. Sammen med Simon Lodberg og de andre ansatte i køkkenet og de elever, der er på køkkenholdet, sørger de for, at der hver dag er mad, der appellerer til alle sanser:

Veltillavet, velsmagende og nærende mad, baseret på friske råvarer og med fokus på økologi, sans for detaljen og årstiderne: appelsinmarinerede rodfrugter i januar, hjemmelavet ramsløgspesto i marts og helstegt grillet lam til påske.

Vi spiser vores måltider i spisesalen, der ligger centralt i skolen. Der er følgende serveringer

• 7.30 Morgenmad
  • 10.15 Formiddagsmad
  • 12.10 Middagsmad
  • 18.00 Aftensmad
  • 21.00 Aftenkaffe

Der er normalt varm mad til middag og en stor buffet om aftenen med diverse kolde og varme anretninger.