Indmeldelse på Klejtrup Musikefterskole foregår på følgende måde:

Download vores tilmeldingsblanket, udfyld den og returner til Klejtrup Musikefterskole, sammen med et indmeldelsesgebyr på 500 kr.

Gebyret kan indsættes på skolens konto 9303 3395620583 (husk at påføre hele elevens navn).

I et returbrev fra skolen vil det fremgå om der er plads på det pågældende elevhold, eller om vi må henvise til ventelisten.

Endelig optagelse finder først sted efter aflagt besøg på skolen. Du vil modtage en invitation fra os ca. 1 år før skolestart. Her vil vi fortælle om skolens indhold og dagligdag. Samtidig giver det os chancen for at møde dig: høre om dine drømme og forventninger til et efterskoleår og om der er særlige ting, vi skal være opmærksomme på i forbindelse med din skolegang.

I foråret inden du skal starte inviterer vi dig og alle dine kommende kammerater til Nye elevers dag - en dag med aktiviteter, musik og information. Måske begynder de første venskaber at spire allerede her.

Tilmeldingsblanketten kan downloades her:

Tilmeldingsblanket.doc

Tilmeldingsblanket.pdf