Finn JaegersdorfFinn Jægersdorf, Klejtrup

Forstander, har fortælletimer og forsøger udover det administrative arbejde altid at være med der, hvor det sneer.

Mette PoulsenMette Poulsen, Aarhus

Rytmisk sammenspil, sangerlinje, kor, vokalband, SDS, dans, engelsk og idræt. Kandidat fra Det Jyske Musikkonservatorium i 2009 med sang og SDS som hovedfag.

Mikkel KiilerichMikkel Kiilerich, Aarhus

Underviser i rytmisk sammenspil, SDS, engelsk og trommer. Skolens websideredaktør samt medansvarlig for studiet og skolens videoproduktion. Uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium i 2003 med trommesæt og SDS som hovedfag.

Camilla Moerk

Camilla Mørk, Klejtrup

Afdelingsleder og souschef, Underviser i 10.Å og drama. Uddannet cand. mag. i musik og dramaturgi fra Århus Universitet i 2000.

Christian Thorning Christian Thorning, Klejtrup

Underviser i dansk, rytmisk sammenspil, idræt, jazz, komposition og fortælletimer. Han er en af skolens koncertarrangører og varetager soloundervisning i elbas, kontrabas og guitar.  Uddannet på Århus seminarium/VIA i 1999 med musik og dansk som linjefag. Har desuden læst 6 måneder på MI i Los Angeles med bas som hovedfag.

Winnie Blaabjerg, Klejtrup Winnie Blaabjerg

Underviser i engelsk og tysk. Er desuden uddannelsesvejleder og kontaktperson til skolens elevråd. Uddannet cand. mag i SIF (sprog og internationale forhold) på Aalborg Universitet.

Harald LangaasdalenHarald Langåsdalen, Langå

Underviser i rytmisk sammenspil, SDS, big band, kor, bifag og idræt. Er desuden med til at planlægge skolens turne. Uddannet fra Det jyske musikkonservatorium med saxofon og SDS som hovedfag i 2006

Janne NielsenJanne Nielsen, Silkeborg

Underviser i dansk, tysk, idræt, teateruger og kreative fag. Uddannet fra Silkeborg seminarium.

Per KjeldbjergPer Kjeldberg, Silkeborg

Underviser i matematik, rytmisk sammenspil, idræt og elektronisk komposition. Er desuden skolens IT-ansvarlige.

Birgit LauritsenBirgit Lauritsen, Klejtrup

Underviser i engelsk, klassisk sammenspil, musikteori, kulturfag. Uddannelses- og læsevejleder. Uddannet cand. mag. i musik og folkemindevidenskab fra Aarhus og Københavns Universitet i 1985.

Anders Baek EriksenAnders Bæk Eriksen, Klejtrup

Underviser i rytmisk sammenspil, matematik, samfundsfag, jazz, kor, og musik og formidling. Uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium med klaver og sammenspil som hovedfag. Desuden Bachelor i musikvidenskab og erhvervsøkonomi ved Aarhus Universitet.

Camilla CulmseeCamilla Culmsee, Klejtrup

Underviser i rytmisk sammenspil, engelsk, SDS og bifag. Uddannet fra Det jyske Musikkonservatorium i 1999 med klaver og percussion som hovedinstrument.

Tine Ohrt HoejgaardTine Ohrt Højgaard, Aarhus

Underviser i sangerlinje, matematik, vokalband og kor. Uddannet fra Aalborg Universitet med rytmisk kor som speciale.

Hans Walther BlachHans Walther Blak, Hvornum

Underviser i klassisk sammenspil, dansk, matematik, komposition og klaver. Uddannet klassisk pianist fra Det jyske Musikkonservatorium og har derudover en bachelor fra Aarhus Universitet i musik og matematik.

Signe Zebitz SteinessSigne Zebitz Steiness, Aalborg

Underviser i matematik, fysik, biologi, geografi og idræt. Uddannet fra Aalborg Seminarium i 2002.

Jens LarsenJens Larsen, Hjortshøj

Underviser i rytmisk sammenspil, bifag og bigband. Er ansvarlig for skolens PA-anlæg og studie. Uddannet fra Aalborg Universitet med musik som hovedfag.

Mads Schmidt VestergaardMads Vestergaard Schmidt, Aarhus

Matematik, fysik, SDS og idræt. Uddannet fra det jyske musikkonservatorium og har derudover studeret fysik og matematik på Aarhus Universitet.

Susan BrissonSusan Brisson, Tjele

Sekretær

Preben SorensenPreben Sørensen, Hobro

Skolens pedel. Er desuden med i de 2 teateruger.

Anders FiskerAnders Fisker

Køkkenchef