INFO-DAGE PÅ KME

Efterskolernes Aften 2019

MUSIKCAMP - SOMMER 2019

EFTERSKOLERNES DAG 2019

På toppen af musikbakken med udsigt over Klejtrup sø ligger Danmarks bedste musikefterskole: KME

KME blev startet i 1997 af en gruppe lokale ildsjæle og bygger på de grundtvigske skoletraditioner. Vi optager hvert år 118 elever og har en ligelig fordeling af drenge og piger.

KME er din musikefterskole i Jylland i den aktive landsby Klejtrup midt imellem Hobro og Viborg, og der er gode busforbindelser til begge byer. I Klejtrup er der  både grillbar/cafe, brugs, bager og genbrugsbutik.

Vi ligger tæt på motorvejen centralt placeret i forhold til mange jyske byer

Århus 50 minutter
Aalborg 40 minutter
Viborg 20 minutter
Silkeborg 50 minutter
Skive 30 minutter
Thisted 80 minutter
Lemvig 90 minutter

Vi tilbyder et varieret og inspirerende musikmiljø med spændende og alsidige undervisningstilbud. En skole med musik i undervisningen, samt en masse andre musikalske oplevelser.

Man kan vælge enten 9. eller 10. klasse, og skolen tilbyder endvidere en prøvefri 10. årgang, der fokuserer på projektorienteret og tværfaglig undervisning.

Se mere om skolen, efterskolelivet og undervisningen i vores folder:

SE VORES FOLDER HER

LÆS KME'S VÆRDIGRUNDLAG