2 gange om året bryder vi skemaet op og dykker ned i udvalgte musikalske genrer og områder. Det kunne være studieindspilning, teori for øvede, klassisk kor, øveteknik, guitar for nørder eller et andet spændende område.

I to hele dage arbejder du sammen med en lille gruppe elever og en lærer indenfor dit valgte område.

De to andre dage i ugen arbejder du med et projekt i et af dine boglige fag og den sidste dag er du i køkkenet eller i gang med andet praktisk arbejde. Lige nu er vi f. eks i færd med at udsmykke skolen i samarbejde med billedkunstner Maria Dubin– en proces vi regner med at fortsætte med i de følgende år.