Køkkenmedarbejder søges

Én af vores kokke holder snart orlov og vi søger derfor en ny medarbejder, som i tæt samarbejde med vores øvrige køkkenpersonale, kan forestå den daglige drift af skolens køkken. Stillingen er et vikariat i perioden 1.9 2022 til den 31.7 2023.

På Klejtrup Musikefterskole får du 30 sjove, dygtige og engagerede kollegaer. Vi har plads til 134 elever, som alle har køkkentjans i løbet af året. Med musikken i midten, betyder det en skole med høj faglig kreativitet, som skinner igennem både ude og inde, i klasselokalerne og i køkkenet.

Vi søger en kollega, som:

• er uddannet kok, ernæringsassistent, PB i ernæring og sundhed eller har anden relevant erfaring
  • har kompetencer og lyst til at arbejde alsidigt med både varme og kolde retter og i bagerafdelingen
  • bidrager til menuplanlægning, varebestilling og rengøring
  • rummer eleverne og har en pædagogisk tilgang til madlavningen
  • nyder at eksperimentere med nye opskrifter, sæsonaktuelle råvarer samt reducering af madspild

Vi forventer, at du:

• vil arbejde i et åbent og kreativt team, som også rummer en håndfuld efterskoleelever i køkkenet hver dag
  • kan bevare overblikket i pressede situationer
  • har et positivt sind og er konstruktiv i din kommunikation
  • kan arbejde selvstændigt med dagligdagens opgaver og sætte dit eget præg på madlavningen

Vi kan tilbyde dig:

• Op til 35 timer i gennemsnit pr. uge
  • En skole med højt til loftet, god energi og musik hver dag
  • En arbejdstid med hovedsageligt dagvagter. Weekend- og aftenvagter vil forekomme i løbet af året
  • Løn efter kvalifikationer

Læs mere om efterskolen på www.klejtrupmusikefterskole.dk og facebook.dk

Ansøgningsfrist: onsdag d. 27. juli 2022 kl. 12.00

Ansættelsessamtaler: torsdag d. 4. august 2022
Tiltrædelse: 1. september 2022 eller snarest derefter

Aftenvagt/tilkaldevikar søges - stillingen er besat

Verdens bedste deltidsjob i sigte.
Kom og vær sammen med 134 skønne teenagere som aftenvagt her på KME. Vi leder efter et menneske som vil have en aftenvagt/sovevagt her Klejtrup Musikefterskole ca. hver anden uge. Et venligt og ansvarsfuldt mennesker som har lyst til at tilbringe aftenen sammen med vores elever, hjælpe dem med lektier, snakke med dem, putte dem  godnat og hjælpe dem med de problemer, der måtte opstå. Udover hverdagsaftener vil der også være vagter på fredage og i weekender. Ca 4 weekender på et år. Vi har også brug for at ville kunne træde til med kort varsel i forbindelse med sygdom. Måske er du studerende og har lyst til at arbejde på efterskole når du er færdig med at læse? Måske synes du bare opslaget er super spændende.
Skriv til viceforstander Camilla Mørk - så kan vi sammen finde ud af, hvilke muligheder der for antal af timer. Ansøgninger vurderes løbende. Jeg holder ferie i uge 27,28,29.