GEAR OG GREJ

FOR MANGE GUITARER? UMULIGT!

Klejtrup Musikefterskole sætter en ære i ALDRIG at gå ned på udstyret. Der står således et velstemt klaver i samtlige undervisningslokaler, ligesom der står flygler i kantinen og begge koncertsale. 

Musikalsk mærke-snobberi

Samme solide koncept betyder, at du i vores 5 øvelokaler og lille koncertsal finder et fuldt øve-setup og en lang række lækre guitarer, forstærkere etc. Vi har fx: Ludwig-, Gretsch- og Drum Limousine-trommesæt til fri afbenyttelse. Vi har Rhodes-keyboard, Roland Juno 60-synthesizer og talrige andre keyboards. Fender-, Engl- og Marshall-guitarforstærkere + Ampeg SVT-basanlæg - og selvfølgelig state of the art d&b PA-anlæg i salene.
Mange elever medbringer selvfølgelig også deres egne instrumenter.

Indtag det professionelle lydstudie

I indspilningsstudiet på Klejtrup Musikefterskole har vi udstyret til at indspille og producere dig og dine fantastiske tracks. Vi benytter Logic X og Pro Tools på Mac Mini + Neumann-, Røde- og AKG-mikrofoner. 
Mangler der noget? Findes det overhovedet?

Slå dig endelig løs, men sig til, hvis du kommer til at ødelægge noget - vi passer godt på vores "guld."

Nørd igennem med de andre nørder

Udover skolens eget udstyr er der selvfølgelig også mange elever der medbringer deres egne instrumenter - og der er helt sikkert altid nogle ligesindede at lege med, når det er tid til at skrifte strenge, finjustere pickuppen eller stemme om, hvilket trommeskind, der passer bedst til jaaaaazzz.