bliv del af et stort orkester

Bigbandet er et must for alle skolens blæsere. Både de der har blæs som hovedinstrument, og dem der spiller et andet instrument ved siden af. Her får du virkelig oplevelsen af at være en del af et stort ensemble. Strygere er også meget velkomne.

Rytmegruppe skiftes ud til jul, så så mange som muligt får muligheden for at spille med det store orkester.

Vi spiller primært moderne bigband musik og lader os gerne inspirere af alternative genrer.

Grib hornet ...

Der er undervisning i Bigband 2 lektioner om ugen (valgfag)

Læs hvad lærer Harald Langåsdalen, gør sig af tanker om bigbandet

Vi vil jo gerne lave det her helt store orkester, hvor så mange elever som muligt er med. Blæsere, strygere, rytmegruppe og sangere. Klassiske og rytmiske blandet sammen. Altid med udgangspunkt i det elevhold der er og i de spændende musikalske ressourcer, der måtte være.

Vi spiller moderne Bigband musik og arrangerer selv de numre, vi spiller og dermed kan vi også give de helt rigtige udfordringer til hver enkelt elev, både begyndere og de super øvede. Med det her tilbud vil vi også gerne give blæserne noget ekstra, give dem oplevelsen af at være sektionsmusikere og give dem oplevelsen af den energi, det giver, når så mange mennesker spiller sammen

Og blæsere – det er jo det musikalske krydderi, der lige giver det der ekstra... Dem kan man altså ikke have for mange af.”